Zdroj: http://drevostavba.hys.cz/celet-s.r.o.nas-dodavatel-drevostavby.a10.html  •  Vydáno: 24.5.2011 14:21  •  Autor: V+P

Celet s.r.o. - náš dodavatel dřevostavby

Firmu Celet s.r.o. jsme zvolili po dlouhém rozmýšlení, zde jsou naše zkušenosti

Celet s.r.o. Jindřichův Hradec. Společnost zvítězila v našem malém výběrovém řízení díky své jedinečné skladbě stěny využívající certifikovaného a patentovaného systému DIFFUWALL tedy difúzně otevřená konstrukce stěny. Difúzně otevřená konstrukce vám zajistí určitou trvalou prodyšnost vnější schránky domu, čímž je zabráněno možnému vzniku větší koncentrace vlhkosti.

Kontakt:

CELET s.r.o.
U nemocnice 894
377 01 Jindřichův Hradec

Odkaz: www.celet.cz

Naše zkušenosti a názor:

Smlouva o dílo společnosti Celet s.r.o. byla poněkud jednotvárná, chyběly sankce za nedodržení termínu prací, předání díla, za nedodělky, termíny pro dokončení prací reklamových vad apod. Smlouvu jsme tedy po společném jednání upravili, aby vyhovovala oběma stranám. Dosavadní spolupráce se zdá být zatím v pořádku, obchodní zástupce je s námi trpělivý.

Společnost Celet má na jednotlivé dílčí práce najaté své ověřené subdodavatele. Dnes po 30 dnech (stav ke dni 16.9.2011) výstavby jsme "zatím" s jednotlivými profesemi spokojeni. Samozřejmě se vždy na stavbě najdou drobné nedostatky a problémy, které však po konzultaci s jednatelem firmy Celet, s.r.o. byly odstraněny.

Dne 20.12.2011 jsme od spol. Celet přebrali dům s drobnými nedodělky, které byly řádně sepsány a odsouhlaseny. Do 30 dnů byly podle smlouvy nedodělky odstraněny.

Závěr

Největší výtku máme na komunikaci během stavby - o realizaci zásadních prací jsme se dozvěděli den předem, mnohdy až v den realizace. Koordinátor stavby, který měl celou výstavbu řídit a komunikovat s námi a o všem nás informovat, moc nefungoval. Z toho důvodu, byli dělníci firmy ABC Trepka, nuceni některé práce na naši výzvu předělat.

Nakonec vše dopadlo podle našich představ a s výsledkem jsme "zatím" nad míru spokojeni. Na skryté závady a jiné problémy jsme zatím nenarazili.

Postavte si dřevostavbu...